GLOBE EUROPE – NEDERLANDS DISTRIBUTEUR VAN LENOX® BANDZAAGBLADEN

Lenox Bandzagen van wereldklasse

Globe Europe is sinds 2012 Nederlands distributeur van Lenox bandzaagbladen. Lenox biedt een zeer breed scala aan type zaagbladen voor zeer uiteenlopende toepassingen in diverse metaal- en houtsoorten. Globe beschikt over een eigen las-centrum voor het produceren van de Lenox bandzagen. Door onze ruime voorraad is Globe Europe in staat om binnen 48 uur te leveren.

Globe Europe biedt zeer specialistische ondersteuning voor metaal- , staal- en houtverwerkende bedrijven ter verbetering van het zaagproces. Tevens bedient Globe Europe de technische handelsondernemingen die qua product assortiment en service een meerwaarde willen realiseren voor haar klanten.

Bekijk alle Bandzagen

Lenox kwaliteit, Globe ondersteuning.

Wij bieden u een ruime voorraad aan bandzagen. We zijn in staat om snel te schakelen door ons eigen lascentrum. Hierdoor zijn wij in staat de meeste zagen binnen 48 uur uit te leveren.

Dealers in Nederland

Globe Europe is sinds 2012 de Nederlandse distributeur van LENOX® Bandzagen. Meld uw eenvoudig aan als LENOX® dealer

LENOX Garantie

Het aanbevolen blad zal de prestaties van uw huidige blad overtreffen of u krijgt uw geld terug – dát is de Lenox Guaranteed Trial Order.

Technische ondersteuning

Vragen over bandzagen? Onze professionals van de technische ondersteuning kunnen u vertellen wat voor een bepaald werk de meest geschikte bandzaag is.

Globe Europe – Nederlands distributeur van Lenox bandzaagbladen.

Globe analyseert uw zaagproces en brengt specifieke behoeften in kaart. Een advies voor een specifiek type zaagband wordt uitgebracht waarna er in veel gevallen een zaagtest bij de klant wordt uitgevoerd. Bij deze test wordt de machine afgesteld door een technisch specialist. Dit gebeurt altijd in het bijzijn van de operator zodat deze kennis kan worden overgebracht binnen uw organisatie ter verbetering van het zaagproces.

De analyse, test en afstelling van de zaagmachine in combinatie met het juiste type zaagband zorgen voor een reductie van het aantal zaagbanden op jaarbasis.

Offerte aanvragen

De Geschiedenis van Lenox

Het amerikaanse LENOX® is in 1915 opgericht. Met 10 werknemers maakte men de eerste LENOX®-metaalzaagbladen. Nu bijna 100 jaar later vervaardigt men nog steeds de best presterende zaagproducten van de hoogste kwaliteit. Inmiddels zijn er meer dan 600 mensen werkzaam. Het meerendeel werkt in de ISO 9001-gecertificeerde fabriek in East Longmeadow (Mass., VS). Hier wordt een breed assortiment van bandzagen, elektrische gereedschappen en accesoires ontwikkeld, getest en vervaardigd. Proffesionals in meer dan 70 landen in de hele wereld vertrouwen op de prestaties van LENOX® producten.

De reële behoefte van de gebruikers

Omdat we volledig begrijpen wat onze klanten snijden kunnen we superieure bladen voor specifieke toepassingen ontwikkelen

Lenox zorgt voor kostenbesparing

De analyse, test en afstelling van de zaagmachine in combinatie met het juiste type zaagband zorgen voor een reductie van het aantal zaagbanden op jaarbasis. In de meeste gevallen betekent dit kostenbesparing.

LENOX® Dealers in Nederland

Globe Europe is sinds 2012 de Nederlandse distributeur van LENOX® Bandzagen. Wij streven naar een sluitend dealernetwerk in Nederland. LENOX dealers onderscheiden zich in kwaliteitsproducten en een actieve klantenservice welke verder gaat dan het noteren van orders.